Професійні курси
10 березня - 5 квітня |
Професійний Базовий курс. Набір 14 (преміум) |
23-25 березня | Курс Суші майстер (преміум) |
29 березня - 8 квітня |
Курс європейських вечерь |
2 квітня | Страви по вегану |
7-8 квітня | Успішний менеджер ресторану |
18 квітня | Сет менб Римські канікули |
19-20 квітня | Курс Піцайола (преміум) |
19-20 квітня | Курс Бариста |
Загальна кулінарія
14 березня | Родинний МК |
14 березня | Фуршетне меню |
17 березня | Суші та роли. Сет меню |
18 березня | 7 салатів та заправок |
22 березня | Грузинська вечеря. Хінкалі |
27 березня | Аргентинська вечірка з дегустацією |
17 квітня | Виїзний МК Гриль-меню та стейки |
28 квітня | М'ясна корзина |
Для дітей
26 березня | Карбонара та ягідний тарт |
2-4 квітня | Кулінарний дитячий курс від А до Я |
11 квітня | Підлітковий МК Бісквітний торт |
29 квітня | Випікання Пасочок та їх декорування |
Кондитерські курси
13 березня | 5 найсмачніших чізкейків |
20-21 березня | Кондитерка для початківців |
28 березня | Паска та великодня випічка для комерції |
30-31 березня | Весільний коровай |
6 квітня | Випікання Паски. Різновиди |
7 квітня | Макарон та зефір |
8 квітня | Круасан та вироби з листового тіста |
9-10 квітня | Торти для початківців |
12-14 квітня | Багатоярусні весільні торти |
15-17 квітня | Весільний кенді-бар |
18 квітня | Випікання пряників як професія |
21-22 квітня | Поглиблений курс по святкових тортах: бісквітні, мусові ТВ чізкейки |
23-24 квітня | Левітуючі 3D торти |
25 квітня | Веганські десерти: чізкейки та мусові тістечка |