Кондитерські курси у Грудні

Святкові різдвяні штолени

(шеф-кондитер Марія Вільчак)

Години проведення:з 13:00 до 17:00


2200 грн

21 грудня

Дитячі майстер класи у Грудні

Дитячі Новорічні Ранки

(для дітей віком від 6-14 років, для шкіл та садків)

Години проведення:
з 10:00 до 12:00
з 13:00 до 15:00з 16:00 до 18:00


650-700 грн

 15,17, 18, 22 грудня

Загальна кулінарія у Січні

Головні страви з м'яса

(шеф кухар Любомир Бакаляр)

Години проведення:
з 16:00 до 20:00


2800 грн

14 січня

Популярні сніданки для бізнесу

(шеф кухар Максим Колбаса)

Години проведення:
з 10:00 до 17:00


3000 грн

22 січня

Професія Суші Майстер

(шеф сушист Олександра Дзядович)

Години проведення:
з 11:00 до 17:00


8300 грн

27-29 січня

Кейтеринг, меню та розрахунок

(шеф кухар Максим Колбаса)

Години проведення:
з 10:00 до 17:00


3300 грн

30 січня

Кондитерські курси та випічка у Січні

Курс бенто торти. Декорування.

(шеф кондитер Маряна Петришин)

Години проведення:
з 10:00 до 18:00


3500 грн

16 січня

Сучасні круасани

(шеф кондитер Наталя Савицька)

Години проведення:
з 10:00 до 18:00


4700 грн

17 січня

Класика традиційних пляцків

(шеф кондитер Наталя Красняк)

Години проведення:
з 10:00 до 18:00


4000 грн

18 січня

Сучасні мусові торти та десерти

(шеф кондитер Олександр Висоцький)

Години проведення:
з 10:00 до 18:00


5800 грн

24-25 січня

Кондитерська справа. Рівень 1.

(шеф кондитер Олександр Висоцький)

Години проведення:
з 10:00 до 18:00


4800 грн

31 січня -01 лютого

Дитяча школа

Кулінарний табір

(вік 7-13 років)

Години проведення:
з 10:00 до 16:00


2900 грн

3-4 січня

Кулінарний табір

(вік 7-13 років)



2900 грн 

8-9 січня

Кондитерська справа для підлітків

(вік 13-16 років)



10-11 січня

3400