Графік курсів

Загальна кулінарія

ПРОФЕСІЯ ПІЦАЙОЛО

За курс ми видаємо 120 готових піц, кожен учасник готує власні піци за програмою та має змогу створити власну авторську піцу на самостійні роботі.

 Залишилось 4 місця 

7500 грн

4-6 листопада

КЕЙТЕРИНГ як бізнес. Від організації до подачі.

Інтенсивний курс, який вміщує у собі дві частини: теорію про менеджмент організації та практику на кухні.

Залишилось 3 місця

3000 грн

7 листопада

Нове бенкетне меню

 Ідеї страв для закладу. Цікаві позиції для дому

 Залишилось 2 місця 

2200 грн

8 листопада

Фуршетне Меню: Різдво та Фольклор

Кому?● рестораторам● кухарям● власникам

Залишилось 5 місць

4200 грн

28-29 листопада

Кондитерська справа

Французьке тістечко "Макарон"

Програма:
-Макарон медівник
-Макарон глінтвейн з журавлиною
-Макарон ігристий мандарин
-Макарон вишня-шоколад
-Макарон бейліс капучино

 Залишилось 4 місця 

2900 грн

9 листопада

Крафтова випічка

У програмі десять видів крафтової випічки, яку опрацюємо практично.

Залишилось 2 місця

2200 грн

16-17 листопада

Професія КОНДИТЕР

Інтенсивний та практичний курс про роботу мрії, на якому Ви дізнаєтесь 30 та більше десертів. Пропрацюєте створення власних смаків та отримаєте досвід роботи кондитером.

 Залишилось 5 місць

13900 грн

19-22 листопада

Корпусні та мусові десерти. Новорічна програма

Новорічний інтенсив «Christmas show». За два дні ми з вами поринемо в новорічну казку і станемо творцями різдвяного чарівництва

Залишилось 5 місць

5500 грн

23-24листопада

Різдвяний букет із зефіру

Для кого?● людям, які шукають нових знань та вмінь● кондитерам

 Залишилось 4 місця

5100 грн

30 листопада - 1 грудня

Дитяча кулінарна школа



 Залишилось 3 місця