Графік курсів у Травені та Червні


Загальна кулінарія у Травні






Професія «Суші майстер». (Суші майстер Олександра Дзядович)

Години проведення:
З 11:00 до 16:00

Залишилось 7 місць

20-22 травня

7800 грн






Кондитерські та пекарські курси у Травні

 «Кондитерська справа. Перші кроки» (шеф-кондитер Наталя Красняк)

Години проведення:
З 10:00 до 18:00

Залишилось 5 місць

24-25 травня

4500 грн

"Святкові бісквітні торти (шеф-кондитер Мар'яна Петришин)

Години проведення:
З 10:00 до 18:00

Залишилось 8 місць

31 травня -01червня

4700 грн

Загальна кулінарія у Червні

Великий курс по"М'ясо. Планування, заготовки, видача" (шеф -кухар Ярослав Гуменюк)

Години проведення:
З 10:00 до 18:00

Набір розпочато

17-18 червня

7100 грн

Професія Піцайоло (шеф піцайоло Юрій Мазурашу)

Години проведення:З 10:00 до 17:00

Набір розпочато

24-26 червня

8300 грн

Кондитерські та пекарські курси у Червні

Французький Макарон (шеф кондитер Христина Іванишин)

Години проведення:
З 10:00 до 18:00

Набір розпочато

7 червня

3500 грн

Веганські Десерти без цукру (шеф кондитер Дмитро Дуаренко)

Години проведення:
З 10:00 до 18:00

Набір розпочато

14-15 червня

7200 грн

Сучасні круасани. Робота з тістом та начинками (шеф кондитер Христина Іванишин)

Години проведення:
З 10:00 до 18:00

Набір розпочато

20 червня

3600 грн

Десерти для Фуршетів та Вітрин (шеф кондитер Олександр Висоцький)

Години проведення:
З 10:00 до 18:00

Набір розпочато

21-22 червня

6100 грн

Класичні торти та пляцки (шеф кондитер Галина Коструб'як)

Години проведення:
З 10:00 до 18:00

Набір розпочато

29 червня

3500 грн

Дитяча кулінарна школа

Кулінарний табір -1

Години проведення:
З 10:00 до 16:00

Залишилось 5-місць

4-6 червня

3300 грн

Кулінарний табір -2

Години проведення:
З 10:00 до 16:00

Набір розпочато

9-11 червня

3300 грн

Кулінарний табір -3

Години проведення:
З 10:00 до 16:00

Набір розпочато

30червня-02 липня

3300 грн