Курси Загальної кулінарії у Листопаді

Профі Паста та Різотто: техніки+практика

шеф-кухар Любомир Бакаляр

Години проведення:з 10:00 до 18:00

набір розпочато

2900 грн

11 листопада

Професія Суші Майстер

суші-шеф Олександра Дзядович

Години проведення:з 11:00 до 17:00

набір розпочато

7900 грн

12-14 листопада

Підвищення кваліфікації для кухарів: сезонність та подача

бренд-шефи Іван Іванчук, Дмитро Горовенко

Години проведення:з 10:00-18:00

набір розпочато

7900 грн

18-19 листопада

Бенкетне меню нового сезону

шеф-кухар Максим Колбаса

Години проведення:з 10:00 до 18:00

набір розпочато

5200 грн

20-21 листопада

Професія Піцайоло

шеф Юрій Мазурашу

Години проведення:з 10:00 до 18:00

набір розпочато

7900 грн

25-27 листопада

Сучасний стріт-фуд для професії

шеф Юрій Мазурашу

Години проведення:з 10:00 до 18:00

набір розпочато

4100 грн

28 листопада







Кондитерські курси у Листопаді

Професія Кондитер. Практика

шеф-кондитер Артем Кінаш

години проведення:з 10:00 до 18:00

набір розпочато

10500 грн

3-6 листопада

Зефірна флористика. Букет з нуля

шеф-кондитер Олена Пакуля

Години проведення:з 10:00 до 18:00

набір розпочато

8100 грн

8-9 листопада

Різдвяна випічка

шеф-кондитер Наталя Савицька

Години проведення:з 10:00 до 18:00

набір розпочато

7000 грн

15-16 листопада

Мусові та корпусні десерти. Різдвяний декор.

шеф-кондитер Олександр Висоцький

Години проведення:з 10:00 до 18:00

набір розпочато

5900 грн

22-23 листопада

Святкові штолени для любителів

шеф-кондитер Марія Вільчак

Години проведення:з 10:00 до 18:00

набір розпочато

2900 грн

30 листопада

Кондитерські курси у Грудні

Святкові бісквітні торти. Трендові декори

шеф-кондитер Мар'яна Петришин

Години проведення:з 10:00 до 18:00

набір розпочато

4900 грн

13-14 грудня