Курси Загальної кулінарії у Вересні

Професія Піцайоло

(піца -шеф Юрій Мазурашу)

Години проведення:З 10:00 до 18:00

Залишилось 2 місця

7900 грн

15-17 вересня

Сучасний Street Food

(піца -шеф Юрій Мазурашу)

Години проведення:З 10:00 до 18:00

Залишилось 1 місце

4100 грн

18 вересня

Все про м'ясо:від вибору та маринування до подачі

(шеф- кухар Ярослав Гуменюк)

Години проведення:З 10:00 до 18:00

Залишилось 7 місць

7100 грн

22-23 вересня

Кондитерські курси у Вересні

Святкові бісквітні торти та декори

(шеф -кондитер Мар'яна Петришин)

Години проведення:З 10:00 до 18:00

Залишилось 4 місця

4800 грн

25-26 вересня

Міжнародні кондитерські курси

ВІДЕНЬ:Зефірний букет з Нуля

(шеф -кондитер Олена Пакуля)

Години проведення:З 10:00 до 19:00

Залишилось 7 місць

11000 грн

27 вересня

ВІДЕНЬ:Зефірні квіти без цукру.Формування букету.

(шеф -кондитер Олена Пакуля)

Години проведення:З 10:00 до 19:00

Залишилось 7 місць

11000 грн

28 вересня

ВАРШАВА:
Святкові бісквітні торти та декори

(шеф -кондитер Мар'яна Петришин)

Години проведення:З 10:00 до 19:00

Набір розпочато

18000 грн

11-12 жовтня

Курси Загальної кулінарії у Жовтні

Кейтеринг. Меню як мистецтво.

(шеф-кухар Максим Колбаса)

Години проведення:З 10:00 до 18:00

Залишилось 2 місця

5000 грн

1-2 жовтня

Ресто -італія: Паста й різотто для прибутку

(шеф-кухар Любомир Бакаляр)

Години проведення:З 10:00 до 18:00

Набір розпочато


8 жовтня

Сучасні сніданки, що продаються

(шеф-кухар Максим Колбаса)

Години проведення:З 14:00 до 19:00

Набір розпочато


10 жовтня

Паназійська гастрономія

(шеф-кухар Дарвін Седеньо)

Години проведення:З 17:00 до 20:00

Набір розпочато


22 жовтня

Професійний базовий курс. Набір 19


Години проведення:З 10:00 до 16:00

Залишилось 8 місць

32000 грн

13-31 жовтня

Кондитерські курси у Жовтні

Макарон. Осінні смаки.

(шеф -кондитер Наталія Савицька)

Години проведення:З 10:00 до 18:00

Набір розпочато

4500 грн

4 жовтня

Технологія Круасана: Від тіста до тренду

(шеф -кондитер Наталія Савицька)

Години проведення:З 10:00 до 18:00

Набір розпочато

4500 грн

5 жовтня

Конитерська справа для початківців

(шеф -кондитер Наталя Красняк)

Години проведення:З 10:00 до 18:00

Залишилось 6 місць

4700 грн

11-12 жовтня

Bento Cakes від А до Я

(шеф -кондитер Мар'яна Петришин)

Години проведення:З 10:00 до 18:00

Залишилось 6 місць


18-19 жовтня

Ресторанні десерти

(шеф -кондитер Олександр Висоцький)

Години проведення:З 10:00 до 18:00

Залишилось 6 місць

4700 грн

25-26 жовтня

Інші види курсів

Професія Бариста

(викладач Віталій Савчин)

Години проведення:З 10:00 до 18:00

Залишилось 5 місць

7800 грн

7-8 жовтня