logo
  • ПРАКТИЧНЕ НАВЧАННЯ
  • ВІДЕОКУРСИ
  • КЕЙТЕРИНГ
  • КУЛІНАРНІ КОРПОРАТИВИ
  • ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ
  • 95ee6fdd-3cdf-4784-adb1-bb78b0e2a214
  • c412e6c3-742b-4aed-bbed-45e7bf81c92e
logo
logo
  • ПРАКТИЧНЕ НАВЧАННЯ
  • ВІДЕОКУРСИ
  • КЕЙТЕРИНГ
  • КУЛІНАРНІ КОРПОРАТИВИ
  • ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ
  • 95ee6fdd-3cdf-4784-adb1-bb78b0e2a214
  • c412e6c3-742b-4aed-bbed-45e7bf81c92e

Навчайся online з будь-якої точки світу!

Платформа наших курсів розміщена у Telegram-боті. Telegram-бот для курсів з кондитерської майстерності та кулінарії – це зручна платформа для навчання. Просто перейдіть за посиланням і натисніть "Start". 
Бот пропонує:● Онлайн відеоуроки з кондитерської майстерності та кулінарії.● Велика база рецептів. ● Інформацію про подарункові сертифікати.

Перейти до курсів
  • Кондитерська справа
  • Кулінарія
  • Вироби з тіста та хліб
  • Курс: Святкові бісквітні торти від А до Я.Три популярні смаки на всі випадки

    900 грн

    Шеф кондитер: Мар‘яна Петришин (м. Івано- Франківськ)Про що курс?Готуємо бісквітні торти від початку докінця. Усі тонкощі вдалого тіста, креми, наповнення та необхідні вміння для 100% результату. Три популярні смаки на усі випадки життя. У програмі:Торт ШОКОЛАД ВИШНЯ, Торт СНІКЕРС, Торт ЯГІДНИЙ

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Чотири улюблених Чізкейки

    800 грн

    Шеф: Наталія Савицька (м.Львів), у кондитерській справі більше 20 роківПро що курс?Десерт, який заполонив серця багатьох, ніжний смак якого не залишає байдужими найвибагливіших - Чізкейк! Мусовий сирний, шоколадний, з пикінанням та без. Завжди вдалий десерт на будь-який смак, який підкреслить свято ніжним відтінком, або стане особливим знаком на початку дня під чашечку кави. У програмі:1. Чізкейк Фісташка Маракуя2. Чізкейк Нью Йорк 3. Чізкейк Шоколадний без випікання4. Чізкейк Баскський

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс: Я - Кондитер

    1000 грн

    шеф: Оксана АнтонішинПро що курс?Це 8 найпопулярніших та базових рецептів, десерти конструктори, після вивчення яких, ви зможете комбінувати та створювати нові шефеври; додатково 5 смаків пишних Macaroons.У програмі різні типи тіста: пісочне, бісквітне, заварне, популярні крем’ю, прошарки, декорування.У програмі:1. Бісквітний Торт «Малинове Морозиво»2. Мусове тістечко «Чорнична Намелака»3. Еклер «Ягідний»4. Нарізне мусове тістечко «Снікерс»5. Тарта «Лимон-Маракуйя»6. Зефір7. Макарон:- кавовий- солена карамель- манго-маракуя- кокос-вишня- фісташка -малина8. Десерт «Павлова»

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Майстер клас: Macaroons. Основи вдалого виробу

    400 грн

    шеф кондитер: Володимир Паращак (м. Львів) Про що курс?Коротке заняття про головне в французькому десерті. Основні правила приготування вдалих кришечок, фундучний ганаш. У програмі:Замішування марципана;Відсаджування кришок;Деталі при випікання;Фундучний ганаш;Складання Macaroons.

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Майстер клас: Класичний Ягідний Eклер

    500 грн

    шеф: Оксана Антонішин(м. Івано- Франківськ)У програмі:Приготуємо заварне тісто;Ягідний легкий крем;Крем чіз та декорування 

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Найпопулярніші Пісочні Тарти

    500 грн

    Шеф: Наталія Савицька (м.Львів)Про що курс?Найпопулярніші - тому що улюблені! Десерти для домашнього свята, для кенді бару, для перерви на каву вдома. Деталі приготування крихкого пісочного тіста, ніжних наповнень, яскравих смаків. У програмі:1. Тарт Екзотик Пекан 2. Тарт Солена Карамель 3. Тарт Шоколадний Фундук 

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Бісквітні ярусні торти та декорації. Для початківців.

    800 грн

    шеф : Оксана Антонішин(м. Івано- Франквіськ)У програмі:1. Торт Манго маракуя;2. Торт Снікерс;3. Торт Фісташка малина;Торти конструктори, які легко підлаштовувати під своє бачення.• Робота з фальшярусами • Вирівнювання • Ганаші, прошарки, крем‘ю.• 6 видів креативного сучасного декору: МереживоРисові квіти та метелик Молекулярний мохЕлементи сучасного декору з мастикиШоколадні фігуриВолани

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Майстер клас: П’ять смаків Французького Макарону та Зефір

    500 грн

    шеф: Оксана Антонішин (м. Івано- Франківськ)Про що курс?Відео заняття включає в себ приготування витонченого Французького Макарон, вдалі кришки з ідеальними спідничками, ганаші на будь-який смак, центри, що відтіняють або насичують смак десерту. Французький макарон - не лише десерт, який можна придбати з вітрини, а приготувати для своїх близьких вдома. У програмі:5 пишних та популяних смаків Mаcaroons:•кавовий •солена карамель •манго маракуя•кокос вишня •фісташка малина Зефір:Смородина Зелене яблуко-м’ята

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Майстер клас: Прості та сучасні Мусові Десерти

    500 грн

    шеф: Оксана Антонішин (м. Івано- Франківськ)Про що курс?Європейські десерти - ніжні текстури, ці витончені вироби варті уваги та дуже популярні, адже містять мало тіста! У програмі:Мусові десерти 2-х видів, зовнішній вигляд десертів легко змінити відповідно до Ваших вподобань або стилю свята. “Чорнична Намелака” – мусовий торт, вага: 1200 гр Бісквіт ДжокондаКюлі з чорниціЧорничний мусКрем Ванільна Намелака “Снікерс” – нарізний мусовий десерт , вага: 2200 грШоколадний бісквіт Молочне кремю Нуга Глазур Гурме

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс: Круасан та вироби з листкового тіста

    800 грн

    Шеф кухар: Дмитро Бігас(м.Львів)Про що курс?Улюблена випічка - круасан, даніш, равлики. Заміс листкового тіста, тонкощі його приготування, детальний опис процесів та гарантія результату. У програмі курсу:1. Масляний Круасан. 2. Даніш з яблуками по-нормандськи. 3. Равлики з кремом Патисьєр. 

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс інтенсив: Основні види хлібу. Базові рецепти

    800 грн

    Шеф пекар : Леся Дутка(м. Івано-Франківськ)Про що курс?Чотири популярні, різні, цікаві рецепти смачного хліба, з хрусткою скоринкою, пишний всередині. Відео урок про вироби, які варті особливої уваги. Легкі у приготуванні, здорові, приготовлені на заквасці.У програмі:1. Цільнозерновий хліб2. Живий хліб з низьким вмістом глютену3. Білий Французький хліб “Тартин”4. Шовковий Лляний хліб на заквасці

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс: Головні страви з риби

    500 грн

    Шеф: Олександр ПасєкаПро що курс?Риба як головний інгридієнт, як працювати з продуктом, підбір та рекомендації по смаках. Цікаві повноцінні страви з соусами та гарнірами. У програмі:Сом в маслі чорізо з цвітною капустою;Лосось в травах з ньокі у соусі карбонара; Філе судака з овочами та соусом кокосовий бер-блан ;Райдужна форель з картопляним кремом, грибами та шпинатом.

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс: Червоне М‘ясо. Головні страви.

    500 грн

    Шеф: Олександр ПасєкаПро що курс?М‘ясо, яке любимо готувати на будь-які події; як зберегти соковитість, підкреслити смак, приготувати по-новому , про все та більше у відео курсі. У програмі:Особуко з яловичини з гарніром з овочів та зеленим соусом;Локшина зі свинячою вирізкою та соусом «трюфельний пепер»;Яловичий язик в глазурі унагі з кремом з айви та соусом «ялівець»;Грудинка в глазурі з квасу та грибним міксом.

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс: Неаполітанська Піца. Чіабата.

    1000 грн

    Шеф: Дмитро БігасПро що курс?Як приготувати правильне тісто для Піци та випекти Чіабату, які пункти є критичними у створенні смачного виробу. Опара, заміс, підготовка, ламінування тіста; вибір начинки; деталі при випіканні.Дуже інформативний курс, який допоможе самостійно стати професійним піцейоло!У програмі:1. Приготування опари. 2. Заміс тіста від початку процесу. 3. Складання та розтягування тіста. 4. Піца Маргарита. 5. Піца Прошутто Філадельфія. 6. Піца Горгонзола Яблука. 7. Піца Кальцоне Моцарелла Анчоуси. 8. Чіабата. 9. Формування тіста на Чіабату.  

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Майстер клас: Стейки та соуси до них

    500 грн

    Шеф кухар: Дарвін Седеньо ПонсаПро що курс?Улюблені стейки, як зберегти соковитий стейк всередині, дати йому правильну просмажку та з яким соусом подати, щоб підкреслити смак? Подача, секрети від шефа та хороший настрій, про все на майстер класі. У програмі:1. Стейк Рібай з копчений соусом BBQ.2. Тібон стейк з ароматним зеленим маслом.3. Філе Міньйон з соусом «полуниця демігляс».

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Майстер клас: Стейки та соуси до них

    500 грн

    Шеф кухар: Дарвін Седеньо ПонсаПро що курс?Улюблені стейки, як зберегти соковитий стейк всередині, дати йому правильну просмажку та з яким соусом подати, щоб підкреслити смак? Подача, секрети від шефа та хороший настрій, про все на майстер класі. У програмі:1. Стейк Рібай з копчений соусом BBQ.2. Тібон стейк з ароматним зеленим маслом.3. Філе Міньйон з соусом «полуниця демігляс».

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс інтенсив: Японські Суші. 8 видів ролів

    1000 грн

    Суші-майстер курсу: Іван Бучка (м. Івано-Франківськ)Про що курс?Усі тонкощі приготування вдалого ролу та рису, підготування продуктів та напівфабрикатів, підбір інгрідієнтів, зберігання та деталі закрутки ролів. Поглиблений курс, який дасть відповідь на усі запитання та допоможе в організації улюбленої справи.У програмі:1. Філадельфія класична.2. Філадельфія унагі.3. Каліфорнія із сніжним крабом.4. Каліфорнія з лососем. 5. Зелений дракон. 6. Золотий дракон.7. Чікен спайсі рол.8. Мікс гриль рол.

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Майстер клас: Соуси до м’яса та риби. Заправки до салатів

    500 грн

    Шеф кухар: Руслан Джуманьязов(м.Харків)Про що курс?Великі страви, які запам’ятовуються, та які хочеться куштувати ще , складаються з багатьох елементів , але одним з найважливіших є - соус! В короткому курсі ми розглянемо легкі у приготуванні, прості в смаках, але такі важливі соуси до м’яса та риби, овочів; а також заправки до салатів. У програмі:1. «Ромеск» - іспанський соус з мигдалем, до м’яса. 2. «Цезар» - класичний соус до білоі риби та овочів. 3. «Каталонський» - томатний соус, до м’яса. 4. «Дзадзикі» - до хліба , білого м’яса, риби та овочів. 5. «Грецький» - до овочів гриль та риби. 6. Дресинги «Вінегрет» - до свіжих овочів. 7. Дресинг «Тайський-імбирний» - до салатів. 8. Дресинг «Італіський» - до салатів. 9. Дресинг «Йогуртовий» - для овочів гриль. 

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс інтенсив: Італійська Паста

    500 грн

    Шеф кухар курсу: Дмитро Бігас(м. Львів)Про що курс?Приготуємо та обговоримо авторські та класичні рецепти улюбленої страви – Паста. Як приготувати якісну заготовку пасти ручної роботи, які соуси будуть вдалими, як правильно збалансувати смаки.У програмі:1. Апулійська Паста з бараниною.2. Тальятелле з Аспрагусом та креветками.3. Паста Болоньєзе.4. Паста з Лососем та томатами.5. Овочева паста.

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс інтенсив: Бенкетне Меню

    320 грн

    Шеф кухар курсу: Дмитро ГоровенкоКулінар, ресторатор з більш ніж 20-річним досвідом, екс-суддя масштабного кулінарного телепроекту “МастерШеф”.У 26 років увійшов до рейтингу «25 кращих шеф-кухарів України».Програма курсу:Запечений рулет з яловичиниЙоркський велінгтон Кіш лорен бенкетний

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс інтенсив: Бенкетне Меню

    320 грн

    Шеф кухар курсу: Дмитро ГоровенкоКулінар, ресторатор з більш ніж 20-річним досвідом, екс-суддя масштабного кулінарного телепроекту “МастерШеф”.У 26 років увійшов до рейтингу «25 кращих шеф-кухарів України».Програма курсу:Запечений рулет з яловичиниЙоркський велінгтон Кіш лорен бенкетний

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс інтенсив: Бенкетне Меню

    320 грн

    Шеф кухар курсу: Дмитро ГоровенкоКулінар, ресторатор з більш ніж 20-річним досвідом, екс-суддя масштабного кулінарного телепроекту “МастерШеф”.У 26 років увійшов до рейтингу «25 кращих шеф-кухарів України».Програма курсу:Запечений рулет з яловичиниЙоркський велінгтон Кіш лорен бенкетний

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс інтенсив: Популяний Стріт Фуд

    800 грн

    Шеф кухар курсу: Дмитро ГоровенкоКулінар, ресторатор з більш ніж 20-річним досвідом, екс-суддя масштабного кулінарного телепроекту “МастерШеф”.У 26 років увійшов до рейтингу «25 кращих шеф-кухарів України».Програма курсу:Пастрамі сендвіч з яблучним чатніХот дог з тушеною капустою та кранчем з беконуЛафа з куркоюПаніні з ростбіф, грибним паштетом та моцареллою

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Курс інтенсив: Фуршетне меню

    800 грн

    Шеф кухар курсу: Дмитро ГоровенкоКулінар, ресторатор з більш ніж 20-річним досвідом, екс-суддя масштабного кулінарного телепроекту “МастерШеф”.У 26 років увійшов до рейтингу «25 кращих шеф-кухарів України».Програма курсу:Крутони форшмак з яблуком та червоною ікроюЄврейський хумус з курячими серцями та печеним перцемРіет курячий з печеним бурякомШпажка ростбіф з грушею та ягодамиМіні голубці з м’ясом та зеленим мохом

Переглянути відеоКУПИТИ
  • Організувати КЕЙТЕРИНГ як бізнес

    400 грн

    У відео ви знайдете короткий екскурс та рекомендації, про те, як розпочати напрямок - КЕЙТЕРИНГ та послугу виїзних фуршетів. Зібрані рекомендації, які з'явились в роботі кейтерингової компанії, допоможуть Вам скласти власний план та одразу оволодіти важливими елементами впливу на даний вид діяльності.У відео про: - основні характеристики; - прорахунок стартового капіталу;- побудова роботи з підрядниками;- організація персоналу;- рентабельність та ціноутворення;- розрахунок харчів та напоїв на гостя;- сезони в роботі;- робота з замовником.

Переглянути відеоКУПИТИ
logo


  • Публічна оферта
  • Політика конфіденційності
  • Поширені запитання

Стеж за нами в соцмережах

  • 95ee6fdd-3cdf-4784-adb1-bb78b0e2a214
  • c412e6c3-742b-4aed-bbed-45e7bf81c92e

© Created by

Mariia Humeniak

logo


logo


  • Публічна оферта
  • Політика конфіденційності
  • Поширені запитання

Стеж за нами в соцмережах

  • 95ee6fdd-3cdf-4784-adb1-bb78b0e2a214
  • c412e6c3-742b-4aed-bbed-45e7bf81c92e

© Created by

Mariia Humeniak

logo