El Chef Logo
Сайт на реконструкції. Працюємо, щоб бути кращими для вас

Графік березень - квітень

Професійні курси

10 березня -
5 квітня
Професійний Базовий курс. Набір 14 (преміум)
23-25 березня Курс Суші майстер (преміум)
29 березня -
8 квітня
Курс європейських вечерь
2 квітня Страви по вегану
7-8 квітня Успішний менеджер ресторану
18 квітня Сет менб Римські канікули
19-20 квітня Курс Піцайола (преміум)
19-20 квітня Курс Бариста

Загальна кулінарія

14 березня Родинний МК
14 березня Фуршетне меню
17 березня Суші та роли. Сет меню
18 березня 7 салатів та заправок
22 березня Грузинська вечеря. Хінкалі
27 березня Аргентинська вечірка з дегустацією
17 квітня Виїзний МК Гриль-меню та стейки
28 квітня М'ясна корзина

Для дітей

26 березня Карбонара та ягідний тарт
2-4 квітня Кулінарний дитячий курс від А до Я
11 квітня Підлітковий МК Бісквітний торт
29 квітня Випікання Пасочок та їх декорування

Кондитерські курси

13 березня 5 найсмачніших чізкейків
20-21 березня Кондитерка для початківців
28 березня Паска та великодня випічка для комерції
30-31 березня Весільний коровай
6 квітня Випікання Паски. Різновиди
7 квітня Макарон та зефір
8 квітня Круасан та вироби з листового тіста
9-10 квітня Торти для початківців
12-14 квітня Багатоярусні весільні торти
15-17 квітня Весільний кенді-бар
18 квітня Випікання пряників як професія
21-22 квітня Поглиблений курс по святкових тортах: бісквітні, мусові ТВ чізкейки
23-24 квітня Левітуючі 3D торти
25 квітня Веганські десерти: чізкейки та мусові тістечка