Професійний Базовий Кулінарний курс (11 –й набір)

11 листопад - 7 грудня
9:00 – 15:00

Професійний Базовий курс

Загальна кулінарія

Набір 11  (зимовий)

11.11.19 - 06.12.19

 

Змінити чи здобути професію - КУХАР, відкрити для себе нове та актуальне заняття  - доступно та реально, незалежно від віку чи занять. Якщо мрієш - дій!

Професійний Базовий курс дає можливість заробляти улюбленим ділом, або є кроком до створення власного ресторану, про який давно роздумуєте, але ще не впевнені з чого розпочати.

Програма курсу триває 21 день та включає в себе :

80% практичної роботи

20% теоретичних блоків

 

- Практичні техніки та технології в роботі сучасного професійного кухаря;

- Методи нарізок  та швидкість володіння ножем;

- Розбір та зачищення м’яса;

- Робота з різновидами м’яса;

- Класика перших страв та крем супів;

- Робота з рибою та морепродуктами;

- Класика стейків; Ферментоване м’ясо;

- Практичне виготовлення сиру в умовах закладу;

- Робота з бараниною, основи грузинської кухні, використання спецій;

- Основи молекулярної кухні; Хімія продукту

- новий  street food;

- Концепція comfort food;

- Робота з тістом та пастою;

- Плейтинг та food design;

- Соуси: гарячі, холодні, дресінги;

- Робота з сучаcними гарнірами;

- Альтернативне м'ясне меню;

- Класика приготування ресторанних десертів;

- Випічка та хліб;

- Food & Wine – дегустація;

 

 

Оволодієте теоретичними знаннями в області :

- Ферментації м’яса

- Фудперінгу

- Змішування концепцій та стилів

- Документації на кухні;

- Стандартизації роботи на сучасній кухні;

- Правила успішного шефа;

- Зберігання продуктів;

- Правил проведення інвентаризації;

- Робота з н/ф;

- складання калькуляційних та технологічних карт;

- Фудкост та втримання рентабельності вашої кухні;

- Санітарні норми на професійній кухні;

- Дисциплінарна політика в закладі;

- Score card або як скоротити час подачі страв;

- Актуальні концепції меню.

 

Як відбуваються заняття?

1. Ми працюємо щодня з 9:00 - 15:00

2. Отримуєте калькуляційні та технологічні карти відповідно до теми;

3. Ви практично готуєте від 3-х до 6-ти страв на занятті.

Відповідно до тем, заняття можуть мати такий вигляд:

- контактний майстер клас – ви багато готуєте самостійно.

- work shop – індивідуальна самостійна робота та взаємодія з колективом.

- командна робота – група розділяється на команди та працює практично.

- Парна робота – група розділяється на пари, таким чином маємо змогу приготувати більше.

- шоу кукінг - шеф готує, ви спілкуєтесь та дегустуєте, допомагаючи на всіх етапах.

 

Бонуси протягом навчання:

  • Іменний кітель
  •  Гасторономічна вечеря в кращому закладі міста, в компанії наших шефів
  • Надаємо житло для учасників з інших міст
  • кава-брейки та обіди - ви завжди будете ситі)

 

 

Після проходження курсу:

- практика в діючих закладах міста. (за бажанням та успішністю протягом курсу)

- працевлаштування на роботу мрії. (за бажанням)

- Ви маєте достатньо кейсів для того, щоб відкрити власний успішний ресторан та не залежати від третіх осіб.

- Ми допоможемо обрати для вас подальші програми для вивчення.

 

Вартість :

17000 грн - реєстрація до 3.10.19

18500 грн - реєстрація до 30.10.19

19500 грн - реєстрація після 30.10.19

 

Ціна:19500грн

Записатись

Лектори

Арсен Кропивницький

видатний шеф-кухар

Ольга Панчук

шеф кондитер

Анатолій Ларчев

Шеф-кухар із багатим професійним досвідом та навиками

Дарвін Вінісіо Седеньо Понсе

кухар-еквадорець, для якого Україна стала другою батьківщиною, тут він знайшов своє кохання, виховує двох дітей і вдосконалює себе як професіонал – працює консультантом у престижній мережі ресторанів, був учасником третього сезону популярної програми «Пекельня кухня».

Валентин Михайлов

Видатний Шеф-кухар

ГОТОВІ РОЗПОЧАТИ?

Залиште контактні дані і ми перетелефонуємо Вам!

Повідомлення надіслано

Контакти

м. Івано-Франківськвул. Чорновола 56

Пн.-Пт. 10:00-19:00 Cб. 11:00-18:00 Нд. за домовленістю

elchef.if@gmail.com