Професійний Базовий Кулінарний курс (9 –й набір)

3 червня - 29 червня
9:00 – 15:00

Змінити чи здобути нову професію, відкрити для себе нове та актуальне заняття - доступно і цілком реально!

Професійний Базовий курс дає можливість заробляти завдяки улюбленій справі. Або ж стає першим кроком до створення власного ресторану, про який ви давно роздумуєте, але не знаєте з чого розпочати.

Програма курсу триває 21 день та включає в себе: 
- Практичні техніки та технології в роботі сучасного професійного кухаря;
- Методи нарізок та швидкість володіння ножем;
- Розбір та зачищення м’яса; 
- Робота з різновидами м’яса;
- Класика перших страв та крем-супів;
- Робота з рибою та морепродуктами;
- Класика стейків; Ферментоване м’ясо;
- Практичне виготовлення сиру в умовах закладу;
- Робота з бараниною, основи грузинської кухні, використання спецій;
- Основи молекулярної кухні; Хімія продукту 
- Здорове street food menu;
- Концепція comfort food;
- Робота з тістом та пастою;
- Плейтинг та food design;
- Соуси: гарячі, холодні, дресінги; 
- Робота з сучаcними гарнірами;
- Альтернативне м'ясне меню;
- Класика приготування ресторанних десертів;
- Випічка та хліб;
- Food & Wine – дегустація;

Оволодієте теоретичними знаннями в області: 
- Ферментації м’яса; 
- Фудперінгу;
- Змішування концепцій та стилів; 
- Документації на кухні;
- Стандартизації роботи на сучасній кухні;
- Правила успішного шефа;
- Зберігання продуктів;
- Правил проведення інвентаризації;
- Робота з н/ф;
- Cкладання калькуляційних та технологічних карт;
- Фудкост та втримання рентабельності вашої кухні; 
- Санітарні норми на професійній кухні;
- Дисциплінарна політика в закладі;
- Score card або як скоротити час подачі страв;
- Актуальні концепції меню.

Як відбуваються заняття?
1. Ми працюємо щодня з 9:00 - 15:00; 
2. Отримуєте калькуляційні та технологічні карти відповідно до теми;
3. Ви практично готуєте від 3-х до 6-ти страв на занятті.

Відповідно до тем, заняття можуть мати такий вигляд: 
- Контактний майстер клас – ви багато готуєте самостійно. 
- Work shop – індивідуальна самостійна робота та взаємодія з колективом. 
- Командна робота – група розділяється на команди та працює практично.
- Парна робота – група розділяється на пари, таким чином маємо змогу приготувати більше. 
- Шоу кукінг - шеф готує, ви спілкуєтесь та дегустуєте, допомагаючи на всіх етапах.

Бонуси протягом навчання: 
- Знайомства з шеф кухарями, які будуть ділитись практичним досвідом та вміннями;
- Створите концепцію власного закладу та відповідне меню;
- Отримаєте рецептурні книги та теоретичні посібники;
- Іменний кітель;

Після проходження курсу: 
- Практика в діючих закладах міста (за бажанням)
- Працевлаштування на роботу мрії (за бажанням)
- Ви маєте достатньо кейсів для того, щоб відкрити власний успішний ресторан та не залежати від третіх осіб. 
- Ми допоможемо обрати для вас подальші програми для вивчення.

Вартість навчання: 19 000 грн.

Попередня реєстрація до 12.05 - 17500грн

Методи оплати навчання: стипендійна знижка, розтермінування на період навчання - обговорюються індивідуально.

 

Ціна:19000грн

Записатись

Лектори

Арсен Кропивницький

видатний шеф-кухар

Ольга Панчук

шеф кондитер

Анатолій Ларчев

Шеф-кухар із багатим професійним досвідом та навиками

Дарвін Вінісіо Седеньо Понсе

кухар-еквадорець, для якого Україна стала другою батьківщиною, тут він знайшов своє кохання, виховує двох дітей і вдосконалює себе як професіонал – працює консультантом у престижній мережі ресторанів, був учасником третього сезону популярної програми «Пекельня кухня».

Валентин Михайлов

Видатний Шеф-кухар

ГОТОВІ РОЗПОЧАТИ?

Залиште контактні дані і ми перетелефонуємо Вам!

Повідомлення надіслано

Контакти

м. Івано-Франківськвул. Чорновола 56

Пн.-Пт. 10:00-19:00 Cб. 11:00-18:00 Нд. за домовленістю

school@elchef.com.ua