Десерти без глютену, лактози та цукру

3 - 4 вересня
10:00 - 18:00
Десерти без глютену, лактози та цукру
Програма по приготуванню вегетаріанських десертів буде включати в себе демонстраційні та практичні навички з приготування десертів які не містять продуктів тваринного походження та глютену в своєму складі.
3 - 4 вересня
10:00 - 18:00
Шеф-кондитер Дмитро Дударенко
Розберемо цукрозамінникі та їх походження
Розберемо рослинні білки та їх використання в десертах
Розберемо стабілізатори розлинного походження (пектини, карагінати)
Розберемо які шоколади являються веганськими та як вони в роботі, та варіанти темперування різних шоколадів.
В цій програмі ми приготуємо з вами:
- порційні десерти
- десерти на тарілці та веріни
- розкриємо секрети роботи з текстурними агентами, технічними цукрами та білками рослинного походження
- структурований десерт у вигляді чілійського перцю, на основі мусу з гіркого шоколаду з додаванням перцю кубеба, буде використано ручне моделювання.
- веганські макарон на картопляному білку з ганашем на 100% веганському молочному шоколаді Amatika.
- вегетаріанський крамбл з заварним кокосовим кремом без лактози та глютену.
- полуничний мусовий десерт з чаєм матча з використання вегенатіанського желатину.
- кокосовий верін з малиною на рослинному загущувачі.
- цитрусовий мусовий десерт зі смаком манго-юзу
Також бонусом ми приготуємо з вами вегетаріанське морозимо та сорбет
 

Ціна:3850грн

Записатись

ГОТОВІ РОЗПОЧАТИ?

Залиште контактні дані і ми перетелефонуємо Вам!

Повідомлення надіслано

Контакти

м. Івано-Франківськвул. Чорновола 56

Пн.-Пт. 10:00-19:00 Cб. 11:00-18:00 Нд. за домовленістю

elchef.if@gmail.com