Сучасні десерти для Кенді-бару

23 - 24 липня
10:00 - 18:00

Сучасні десерти для Кенді-бару.
Авторська програма від нашого шеф-кондитера Оксани Антонішин.

Пропонуємо для вас насичену програму із сучасних, неймовірно красивих та смачних десертів.

Кожен учасник працює практично.

23 - 24 липня
10:00-18:00

Ви опрацюєте:
1. Покриття
- дзеркальна глазур на білому шоколаді
- глазур гурме
- велюр
2. Бісквіт
- фундучний
- джаконда
- шоколадний безглютеновий

В програмі курсу:

1) Манго- маракуя (мусовий десерт)
- кулі манго маракуя
- мус маракуя
- бісквіт джаконда
- хрусткий шар

2) Беліз- крем брюле (мусовий десерт)
- крем Брюле
- шоколадний мус Бейліз
- бісквіт джаконда
- хрусткий шар на молочному шоколаді

3)Соковита ягода (мусовий десерт)
- конфі полуничне
- ванільна Кремю
- ягідний мус
- бісквіт джаконда

4) Взбити карамель - подвійний горіх (мусовий десерт)
- горіховий мус
- шоколадний безглютеновий бісквіт
- фундучний бісквіт
- взбити карамель
- хрусткий шар

5) Трайфл

6) Панна-кота ягідна

7) Снікерс

8) Тірамісу

9) Тарта лимон маракуя
- швейцарська МЕРЕНГА
- франжипан мигдалевий
- лимоний курд
- маракуя - лимон мус
- павлова -малинова

Після курсу кожен учасник отримає:
- сертифікат про проходження курсу
- власний бокс з десертами
- цікаві знайомства
- практику та вміння

Ціна:2800грн

Записатись

ГОТОВІ РОЗПОЧАТИ?

Залиште контактні дані і ми перетелефонуємо Вам!

Повідомлення надіслано

Контакти

м. Івано-Франківськвул. Чорновола 56

Пн.-Пт. 10:00-19:00 Cб. 11:00-18:00 Нд. за домовленістю

elchef.if@gmail.com