Курс бариста. Основи професії за 2 дні
@fabryka_kavy
@vik_stasinets
⠀
18-19 лютого
⠀
Освоїти нову професію Бариста за 2 дні? Ти зможеш навчитись готувати запашну каву, прослухаєш цікаві лекції і дізнаєшся про неї багато, на практиці навчишся робити ідеальне еспресо і стійку молочну пінку на капучіно, а ще освоїш техніку простих малюнків.
⠀
Програма підійде як новачкам, так і тим, хто вже працює в цій сфері, але прагне удосконалення. А також власникам кав'ярень які хочуть бути в курсі всіх деталей
⠀
В програмі:
⠀
1. Шлях зерна від фермера до чашки:
• вирощування кави
• класифікація
• збір урожаю
• будова ягоди
• обробка
• упакування
• транспортування
• зберігання зерна
⠀
2. Обсмажка кави:
• ступені обсмажки
• фізичні та хімічні зміни в каві при обсмажці та їх вплив на смак
• переваги та недоліки свіжої обсмажки
⠀
3. Початок роботи за баром:
• кавовий інвентар
• еспресо машина
• кавомолка
• вода
• організація робочого місця
⠀
4. Приготування: (алгоритм приготування правильного еспресо)
• помол
• темперування
• температурний режим
• екстракція еспресо
• етапи екстракції (дослід з розділенням по етапах)
• оцінка еспресо: візуальна та смакова
⠀
5. Молоко та молочні напої:
• склад молока
• різновиди молока
• історія виникнення лате арту
• вибір пітчера та посуду
• робота з молоком (зберігання, дозування, правила роботи з молоком, спінювання, вливання.
• спінювання (етапи та правила вспінювання)
• вливання (алгоритм створення малюнків та базові малюнки)
• оцінка молочних напоїв (візуальна та смакова)
• вправи для підвищення навиків роботи з молоком
⠀
6. Гігієна: загальна гігієна, правила гігієни за баром.
⠀
7. Технічне обслуговування: чистка, догляд.
⠀
8. Технологічні карти на правильні кавові напої
⠀
Вкінці ви отримуєте сертифікат про завершення навчання!
⠀
Вартість (за 2 дні) – 1800 грн
Ціна за одне заняття:1800грн
Ціна:1800грн
Записатисьм. Івано-Франківськвул. Чорновола 56
Пн.-Пт. 10:00-19:00 Cб. 11:00-18:00 Нд. за домовленістю
elchef.if@gmail.com