Суші майстер

11 - 13 лютого
10:00 - 15:00

Курс Суші-майстер (3 дні практики)

 11 лютого: 15:00-20:00
12-13 лютого: 10:00 -15:00

За 3 дні курсу ми пропрацюємо близько 20 видів ролів, навчимо ідеальному поєднанню смаків та основ приготування страв японської кухні.

Для кого? Для тих, хто мріє освоїти нову професію, відкрити власну справу, або ж готувати вдома нові страви.

В програмі курсу:
1. Теоретичний блок:
- японська кухня, історія виникнення японських страв

2. Робота з рисом:
- як правильно обрати вид рису
- технологія варки рису
-рецепт заправки

3. Лосось. Як правильно обрати, зберігати та підготувати лосось

4. Заготовки: нарізаєм заготовки для класичних ролів

Меню:
- Класичні роли
- Гункани
- Нігірі
- Макі
- Дракони
- Футомакі
- Авторські роли
- Запечені роли
- Роли в темпурі
- Солодкі роли
- Сашимі з лососем
- Місо суп
- Салат Чука
- Салат з креветками
- Рис з овочами

В кінці курсу кожен учасник отримає сертифікат та рецептури

Вартість: 4900 грн

Ціна за одне заняття:4900грн

Ціна:4900грн

ГОТОВІ РОЗПОЧАТИ?

Залиште контактні дані і ми перетелефонуємо Вам!

Повідомлення надіслано

Контакти

м. Івано-Франківськвул. Чорновола 56

Пн.-Пт. 10:00-19:00 Cб. 11:00-18:00 Нд. за домовленістю

elchef.if@gmail.com