Професійний Базовий курс 13 (оновлений) Загальна кулінарія

14.09.20 - 09.10.20
10:00 - 16:00

Професійний Базовий курс 13 (оновлений) 
Загальна кулінарія

01.06 - 27.06

Мрієте заробляти улюбленою справою або ж плануєте відкрити власний ресторан? Професійний Базовий курс може стати кроком до здійснення мрії!
За час роботи школи проведено 12 професійних базових курсів, 104 студенти отримали бажані знання та навички для майбутньої професії кухаря чи для ведення власного бізнесу.

Для кого ми створили курс?
- для тих хто хоче змінити своє життя і стати кухарем
- кухарям, які хочуть покращити свої навики
- майбутні ресторатори, зацікавлені в ґрунтовному вивченні кулінарії
- студенти ресторанних факультетів, які хочуть отримати практичні вміння

Причини чому варто записатись на курс?
- 21 день навчання
- 80 % практичної роботи, 20% теоретичних блоків
- екскурсії кухнями діючих ресторанів
- практика та можливість працевлаштування
- професійний підхід зі сторони шеф-кухарів викладачів

Даний курс поділяється на 4 блоки:
Блок 1
Базовий
Великі справи розпочинаються з теорії, історії та підсиленої практики.
Блок включає в себе тренди сучасної кухні, документація на кухні, калькуляційні карти, різновиди техніки приготування. Санітарні норми ХАССП.

Блок 2
М’ясо та риба
Технології приготування м’яса. Зберігання. Маринади та соуси. Ферментація. Все це і багато іншого по кожному виду м’яса та рибі окремо.

Блок 3
Континентальний
Опануєте кухні світу: паназіатська кухня, грузинська, європейське меню, США, українська нова кухня.

Блок 4 
Супер-шефи
Працюємо під керівництвом відомих шеф-кухарів над авторським меню з локальних продуктів з простою але оригінальною подачею. Фудперінг.

Як відбуваються заняття?
1. Ми працюємо щодня з 10:00-16:00
2. Отримуєте калькуляційні та технологічні карти відповідно до теми;
3. Ви практично готуєте від 3-х до 6-ти страв на занятті.

Заняття можуть мати такий вигляд:
- контактний майстер-клас – ви багато готуєте самостійно.
- work shop – індивідуальна самостійна робота та взаємодія з колективом.
- командна робота – група розділяється на команди та працює практично.
- парна робота – група розділяється на пари.
- шоу кукінг - шеф готує, ви спілкуєтесь та дегустуєте, допомагаючи на всіх етапах.

Бонуси:
Іменний кітель
Допомагаємо з поселенням учасників з інших міст (2а місця)
Кава-брейки
Флешка з додатковими матеріалами

Вартість до 01.05 – 17500 грн
Повна вартість курсу – 18500 грн
Доступна система альтернативної оплати:
1 місце на стипендію
1 місце на розтермінування

Ціна:18500грн

Записатись

ГОТОВІ РОЗПОЧАТИ?

Залиште контактні дані і ми перетелефонуємо Вам!

Повідомлення надіслано

Контакти

м. Івано-Франківськвул. Чорновола 56

Пн.-Пт. 10:00-19:00 Cб. 11:00-18:00 Нд. за домовленістю

elchef.if@gmail.com